Hunajainen kauraomenapuuro

Myllyn Paras
4-6:lle
6dlMyllyn Paras Iso Kaurahiutaleita
lmaitoa (tai vettä)
2-4rklhunajaa
1tlsuolaa
4omenaa kuutioina

Valmistusohje

Laita puolet kaurahiutaleista isoon voideltuun uunivuokaan, sitten päälle omenakuutiot ja hunaja sekä loput kaurahiutaleet. Kaada päälle maito (tai vesi) ja mausta halutessasi suolalla. Kypsennä puuroa 175-asteisen uunin alatasolla 1-1½ tuntia tai miedommassa lämmössä pidempään. Anna vetäytyä hetki uunista ottamisen jälkeen. Nauti kaneli-sokerin ja maidon kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Tässä omenoille hyvä käyttötapa.
Hyvä!