Ohrauunipuuro

Kouluruokalistojen pitkäaikaista suosikkia ohrapuuroa syövät kaikki sukupolveen katsomatta. Puuro on helppo tehdä, aineet vain mitataan uunivuokaan. Puuro on taloudellista: pienestä määrästä suurimoita syntyy iso määrä ruokaa.
Mittaa ohrasuurimot voideltuun uuninkestävään vuokaan. Lisää maito (1,3 l kokonaisiin suurimoihin ja 1,5 l rikottuihin suurimoihin) ja suola ja anna kypsyä 200-asteisen uunin alimmalla tasolla.
Paistoaika kokonaisille ohrasuurimoille on n. 1 tunti 45 minuuttia ja rikotuille ohrasuurimoille n. 1 tunti 15 minuuttia. Anna vetäytyä jonkin aikaa uunista ottamisen jälkeen.
In reply to Olen tehnyt uunipuuron yön by Anonymous (not verified)
In reply to Uunipuuro on ihanaa, mutta by Anonymous (not verified)
In reply to Uunipuuro on ihanaa, mutta by Anonymous (not verified)
In reply to Uunipuuro on ihanaa, mutta by Anonymous (not verified)
In reply to Leivinpaperi vuokaan, by Anonymous (not verified)
In reply to Uunipuuro on ihanaa, mutta by Anonymous (not verified)
In reply to Uunipuuro on ihanaa, mutta by Anonymous (not verified)
In reply to Voiko uunipuuron valmistaa by Anonymous (not verified)
In reply to Voiko uunipuuron valmistaa by Anonymous (not verified)
In reply to Voiko uunipuuron valmistaa by Anonymous (not verified)
In reply to Tässä kohtaa tulee niin by Anonymous (not verified)