Jauheliha-kasvispihvit

Myllyn Paras

Tässä reseptissä porkkana ja kesäkurpitsa tuovat pihveihin lisäväriä ja mehevyyttä.

Katso myös Lindströmin pihvien ja sienikastikkeen resepti ja suosittu klassisten jauhelihapihvien resepti!

4:lle
400gjauhelihaa
1sipuli
1porkkana
n.½kesäkurpitsa
1muna
1rklMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
1-2tlsuolaa
mustapippuria myllystä
n.1dlhienonnettua persiljaa, ruohosipulia tai ½ dl muita yrttejä

Valmistusohje

Raasta sipuli ja porkkana hienoksi. Halkaise kesäkurpitsa pitkittäin ja poista pehmeä keskiosa lusikalla kovertaen. Raasta kesäkurpitsa sen jälkeen vähän karkeammaksi raasteeksi. Sekoita kulhossa jauheliha, muna ja mausteet hyvin keskenään. Lisää loput aineet ja sekoita tasaiseksi.

Muotoile kostutetuin käsin pihvejä ja paista ne miedohkolla lämmöllä paistinpannussa välillä kääntäen. Voit nostaa nokareen mureketaikinaa myös lettupannuun ja painella taikinan litteäksi. Uunissa 225-asteessa pihvit kypsyvät n. 15 minuutissa. Jauhelihakasvispihvit maistuvat perunamuusin (pakastemuusiaineksesta tähän aikaan vuodesta), Myllyn Paras Basmati Riisin ja/tai salaatin kera.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)