Jauhelihapihvit ja veneperunat

Myllyn Paras
2:lle
250gvähärasvaista jauhelihaa
2-3rklMyllyn Paras Korppujauhoja
½-¾dllihalientä
1sipuli raastettuna
100gpakastepapuja silputtuna
2rklhienonnettua persiljaa
½tlsuolaa
mustapippuria myllystä tai jauhelihamaustetta
1muna
4hyvin pestyä soikeaa perunaa
vähän öljyä
½tltimjamia tai oreganoa

Valmistusohje

Leikkaa perunat pitkittäin 4-6 osaan ja nosta leivinpaperin
päälle uunipannulle. Pirskota päälle vähän öljyä ja mausta yrtillä, sekoita.
Nosta uunipannu 225-asteeseen uunin keskiosaan ja paista perunoita yksinään noin
15 minuuttia.

Valmista sillä aikaa pihvit. Kaada lihaliemi ja
korppujauhot kulhoon ja anna niiden turvota hetken aikaa. Raasta sipuli ja
sekoita se, pavut, mausteet ja muna turvonneiden korppujauhojen joukkoon.
Sekoita lopuksi joukkoon jauheliha. Muotoile taikina neljäksi litteäksi pihviksi
ja lisää ne uunipannulle, kun perunat ovat kypsyneet 15 minuuttia. Jatka
kypsennystä vielä noin 14 minuuttia.

Tarjoa lisäkkeeksi maustekurkulla ja hyvällä öljyllä
höystettyä salaattia.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Nopea ja aika täyttävä ruoka