Jauhelihapihvit ja maustekurkkuperunamuusi

Myllyn Paras
2:lle
300gvähärasvaista jauhelihaa
1sipuli
1tlrypsiöljyä
½dlMyllyn Paras Kuidukas Kolmen Viljan Leseseosta
½-1dlruokakermaa tai vastaavaa kasvirasvapohjaista tuotetta
1muna
1tlyrttiseosta
mustapippuri
¼-½tlsuolaa

Valmistusohje

Silppua sipuli ja nosta se kulhoon ja sekoita joukkoon
öljy. Kypsennä mikrossa n. 1 minuutti tai kuullota pannulla. anna jäähtyä.

Kaada leseet ja ruokakerma kulhoon, sekoita ja anna
turvota. Lisää aluksi osa kermasta ja lisää enemmän, jos leseet imevät.

Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään. Painele vedellä
kostutetuin käsin tai lusikalla mureketaikinasta 2 isoa tai 4 pienempää litteää
pihviä. Paista hetki molemmilta puolilta kuumalla pannulla ja anna sen jälkeen
kypsyä miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Valmista muusi jauhoisista perunoista tai käytä esim.
pakastemuusiainesta. Sekoita valmiin muusin joukkoon 2-3 rkl silputtua
maustekurkkua. Tarjoa lisäksi keitettyjä porkkana- tai lanttukuutioita.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)