Hermannin ystävyyskakku
![Hermannin ystävyyskakku](/sites/default/files/images/1359371593_hermannin_ystavyyskakku.jpg)
Tämä on ohje Hermannin ystävyyskakkuun.
Ohjeessa on kerrottu myös kuinka kakun "juuri" valmistetaan. Alkuun tarvittavan Taikinan voi aloittaa 4. päivän aineilla. Tämän jälkeen noudatetaan ohjeita 1. päivästä alkaen.
Kun saat Hermannin taikinajuuren ystävältäsi, aloita sen hoitaminen 1. päivän mukaan.
Paista rengasvuoassa, 170-asteisen uunin alaosassa noin 60 minuuttia. Hermanni on luonnollisesti kohoava taikinajuuri. Anna Hermanni 7. päivänä ystävillesi.
Älä säilytä Hermannia jääkaapissa, se ei pidä siitä. Olen laittanut osan juuresta pakastimeen ja se on lähtenyt hyvin uudestaan käymään, kun sen sulattaa.
VINKKI: Katso myös muut ystävänpäiväreseptimme: Ystävänpäiväkakku, Ystävänpäiväleivos, Helpot ystävänpäiväleivokset, Suklaaleivos ystävälle ja Ystävän pastasalaatti! Lisää reseptejä löydät Reseptihaulla.
In reply to Lisätääkö 7pv aineet ja 8pv by Anonymous (not verified)
In reply to Hei! by Anonymous (not verified)
In reply to Hei! Voiko kakkua paistaa by Anonymous (not verified)
In reply to Olenko tehnyt oikein kerran by Anonymous (not verified)
In reply to Eikö maito happanen kun by Anonymous (not verified)
In reply to Maitoa tarvitaan Hermannin by Kuluttajaneuvonta
In reply to Mistä saan oman Hermannin? T. by Anonymous (not verified)
In reply to Hei, by Anonymous (not verified)
In reply to Aivan ihana resepti, laitoin by Anonymous (not verified)
In reply to Pitääkö maidon olla haaleaksi by Anonymous (not verified)
In reply to Maitoa ei tarvitse lämmittää. by Kuluttajaneuvonta
In reply to Ehdin jo epähuomiossa by Anonymous (not verified)
In reply to Onnistuuko tehdä gluteeniton by Anonymous (not verified)