Makaronit, pastat ja lasagnelevyt

Myllyn Paras -pastatuotteet syntyvät omilla perinneresepteillä ja valikoimasta löytyvät sopivat pastat kaikkiin maukkaisiin pastaruokiin.

Pastatuotteet valmistetaan sekoittamalla vesi ja jauhot pastataikinaksi, joka puristetaan paineella muottien läpi. Kun pasta on leikattu oikeaan mittaan, se kuivataan ja pakataan pusseihin. Tästä alkaa pastan tien suomalaisten sydämiin.

Arjessa maistuu perinteinen spagetti, josta loihdit vaikkapa herkullisen pasta carbonaran – varmasti hyvää. Makaroni ja rakettispagetti ovat usein perheen pienten suosikkiruokaa. Kokeile välillä tavallisten makaronien piristeeksi myös Myllyn Parhaan hauskoja kukkamakaroneja tai sydänmakaroneja.

Arkiruokien ehdoton ykkönen, maukas makaronilaatikko, valmistuu hyvällä reseptillä hetkessä. Tai testaa Myllyn Parhaan oma herkkulasagne ja huomaa, miten helposti voit valmistaa herkullista ruokaa. Lasagnelevyt sopivat kaikki lasagneruokiin, valitsit sitten perheen päivälliseen liha- kala- tai kasvisvaihtoehdon.

Pastaruoat ovat täydellisen täyttävä ratkaisu niin arjen kiireissä kuin juhlallisemmissakin tilanteissa. Hyvistä raaka-aineista taiot sopivaa syötävää koko perheelle. Pastaruoan voi helposti myös pakastaa ja maku vain paranee seuraavaksi päiväksi.

  • Kierrepasta
  • Pastatuotteet
  • Pastatuotteet