Käyttöohje

Kampoja ei tarvitse sulattaa ennen paistamista. Kammat laitetaan uunipellille leivinpaperin päälle ja paistetaan 225-asteisen uunin keskitasolla n. 20 min. Mikäli leivonnaiset paistetaan sulaneina, hieman lyhyempi paistoaika riittää.

Ainekset

VEHNÄJAUHO, vähälaktoosinen voi (MAIDOSTA), vesi, sokeri, rasvaton MAITOJAUHE, osittain kovetettu kasvirasva  ja -öljy (palmu, karite, kookos), muunnettu tärkkelys, siirappi, stabilointiaineet (E460i, E466), suola, MAITOPROTEIINI, aromit (mm. vanilja), sakeuttamisaineet (E1414, E404), hapettumisenestoaineet (askorbiinihappo, L-viinihappo), väri (beta-karoteeni).

VETEMJÖL, smör (av MJÖLK), vatten, socker, MJÖLKPULVER, delvis härdat vegetabiliskt fett och olja (palm, shea, kokos), modifierad stärkelse, sirap, stabiliseringsmedel (E460i, E466), salt, MJÖLKPROTEIN, aromämnen (bl.a.vanilj), förtjockningsmedel (E1414, E404), antioxidationsmedel (askorbinsyra, L-vinsyra), färg (betakaroten).

 

Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa ja kananmunaa.

Kan innehålla spår av soja och ägg.

Ravintoarvotiedot

100 gAnnos
(54 g)
DI﹡
energia1418 kJ851 kJ
energia339 kcal203 kcal10 %﹡
Rasva21.8 g13.1 g19 %﹡
josta tyydyttynyttä11.8 g7.1 g36 %﹡
hiilihydraatit31.2 g18.7 g7 %﹡
josta sokereita7.9 g4.7 g5 %﹡
ravintokuitu1.5 g0.9 g
proteiini4.7 g2.8 g6 %﹡
suola0.595 g0.357 g6 %﹡
laktoosi0.605 g0.363 g
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo / Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).
** Päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av dagligt referensintag.

Tuotteen ominaisuudet

Vähälaktoosinen.

Säilytys

Parasta ennen 12 kk pakkauspäivästä. Pakaste. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Säilytettävä -18 °C:ssa tai kylmemmässä. Säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C) 2 kk parasta ennen -päivän jälkeen, jääkaapin pakastelokerossa (n. -6 °C) 7 vrk, jääkaapissa (n. +5 °C) ja huoneenlämmössä kuin vastaava tuoretuote.

Pakkauksen hävittäminen

Pakkaus lajitellaan muovikeräykseen (tai energiajätteeseen).