Käyttöohje

Kampoja ei tarvitse sulattaa ennen paistamista. Kammat laitetaan uunipellille leivinpaperin päälle ja paistetaan 225-asteisen uunin keskitasolla n. 20 min. Mikäli leivonnaiset paistetaan sulaneina, hieman lyhyempi paistoaika riittää.

Ainekset

VEHNÄJAUHO, vähälaktoosinen voi (MAIDOSTA), vesi, sokeri, rasvaton MAITOJAUHE, osittain kovetettu kasvirasva (palmu, karite, kookos), muunnettu tärkkelys, siirappi, stabilointiaineet (E460i, E466), suola, MAITOPROTEIINI, aromit (mm. vanilja), sakeuttamisaineet (E1414, E404),  säilöntäaineet (E202, E211), hapettumisenestoaineet (E334, E300), väri (E160a).

VETEMJÖL, smör (av MJÖLK), vatten, socker, MJÖLKPULVER, delvis härdade vegetabiliska oljor (palm, shea, kokos), modifierad stärkelse, sirap, stabiliseringsmedel (E460i, E466), salt, MJÖLKPROTEIN, aromer, förtjockningsmedel (E1414, E404), konserveringsmedel (E202, E211), antioxidationsmedel (E334, E300), färg (E160a).

 

Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa, seesaminsiemeniä ja kananmunaa.

Kan innehålla spår av soja, sesamfrö och ägg.

Ravintoarvotiedot

100 gAnnos
(54 g)
DI﹡
energia1389 kJ834 kJ
energia334 kcal200 kcal10 %﹡
Rasva21.2 g12.7 g18 %﹡
josta tyydyttynyttä11.5 g6.9 g35 %﹡
hiilihydraatit31 g18.6 g7 %﹡
josta sokereita7.7 g4.6 g5 %﹡
ravintokuitu1.5 g0.9 g
proteiini4.7 g2.8 g6 %﹡
suola0.589 g0.353 g6 %﹡
laktoosi0.646 g0.388 g
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo / Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).
** Päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av dagligt referensintag.

Tuotteen ominaisuudet

Vähälaktoosinen.

Säilytys

Parasta ennen 12 kk pakkauspäivästä. Pakaste. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Säilytettävä -18 °C:ssa tai kylmemmässä. Säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C) 2 kk parasta ennen -päivän jälkeen, jääkaapin pakastelokerossa (n. -6 °C) 7 vrk, jääkaapissa (n. +5 °C) ja huoneenlämmössä kuin vastaava tuoretuote.

Pakkauksen hävittäminen

Pakkaus lajitellaan muovikeräykseen (tai energiajätteeseen).