Käyttöohje

Piirakoita ei tarvitse sulattaa ennen paistamista. Piiraat laitetaan uunipellille leivinpaperin päälle ja paistetaan 250-asteisen uunin alimmalla tasolla n. 20 min. Mikäli piiraat paistetaan sulaneina, hieman lyhyempi paistoaika riittää. Paistetut piirakat voidaan voidella voisulalla tai kasviöljyllä.

Ainekset

Vesi, riisi 17 %, VEHNÄJAUHO, TÄYSJYVÄRUISJAUHO, kasviöljy (rypsi, auringonkukka), dekstroosi, MAITOPROTEIINI, suola, mallasuute (OHRA, RUIS), VEHNÄGLUTEENI, emulgointiaine (E322), aromi, väri (E160a).

Vatten, ris 17 %, VETEMJÖL, FULLKORNSRÅGMJÖL, växtolja (ryps, solros), dextros, MJÖLKPROTEIN, salt, maltextrakt (KORN, RÅG), VETEGLUTEN, emulgeringsmedel (E322), arom, färg (E160a).

 

Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa, seesaminsiemeniä ja kananmunaa.

Kan innehålla spår av soja, sesamfrö och ägg.

Ravintoarvotiedot

100 gAnnos
(37 g)
DI﹡
energia648 kJ292 kJ
energia156 kcal70 kcal4 %﹡
Rasva3.7 g1.7 g2 %﹡
josta tyydyttynyttä0.3 g0.1 g< 1 %﹡
hiilihydraatit25.3 g11.4 g4 %﹡
josta sokereita1.4 g0.6 g< 1 %﹡
ravintokuitu2.5 g1.1 g
proteiini3.9 g1.8 g4 %﹡
suola0.769 g0.346 g6 %﹡
laktoosi0.001 g0 g
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo / Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).
** Päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av dagligt referensintag.

Tuotteen ominaisuudet

Laktoositon.

Säilytys

Parasta ennen 12 kk pakkauspäivästä. Pakaste. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Säilytettävä -18 °C:ssa tai kylmemmässä. Säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C) 2 kk parasta ennen -päivän jälkeen, jääkaapin pakastelokerossa (n. -6 °C) 7 vrk, jääkaapissa (n. +5 °C) ja huoneenlämmössä kuin vastaava tuoretuote.

Pakkauksen hävittäminen

Pakkaus lajitellaan muovikeräykseen (tai energiajätteeseen).