Käyttöohje

Pasteijoita ei tarvitse sulattaa ennen paistamista. Pasteijat laitetaan pellille ja voidellaan halutessa kananmunalla. Pasteijoiden päälle voi ripotella kuminaa, unikonsiemeniä tms. tai pasteijat voi paistaa sellaisenaan. Paistetaan 225-asteisen uunin keskitasolla n. 20 min.

Ainekset

Vesi, VEHNÄJAUHO, kasviöljy (palmu, rypsi), riisi 7 %, naudanliha, sianliha, suola, naudan sydän, SOIJAPROTEIINI, korppujauho (VEHNÄ), mausteet, perunatärkkelys, dekstroosi, maltodekstriini, aromit (mm. SELLERI), emulgointiaine (E322), naudan sidekudosproteiini, väri (E150c, E160a), hapettumisenestoaine (E334). Lihapitoisuus 8 %.

Vatten, VETEMJÖL, vegetabiliska oljor (palm, ryps), ris 7 %, nötkött, svinkött, salt, nöthjärta, SOJAPROTEIN, skorpmjöl (VETE), kryddor, potatisstärkelse, dextros, maltodextrin, aromer (bl.a. SELLERI), emulgeringsmedel (E322), nötkött bindvävsprotein, färger (E150c, E160a), antioxidationmedel (E334). Kötthalt 8 %

 

Saattaa sisältää pieniä määriä maitotuotteita, seesaminsiemeniä ja kananmunaa.

Kan innehålla spår av mjölkprodukter, sesamfrö och ägg.

Ravintoarvotiedot

100 gAnnos
(50 g)
DI﹡
energia1182 kJ591 kJ
energia285 kcal143 kcal7 %﹡
Rasva17.8 g8.9 g13 %﹡
josta tyydyttynyttä8.3 g4.1 g21 %﹡
hiilihydraatit24 g12 g5 %﹡
josta sokereita0.2 g0.1 g< 1 %﹡
ravintokuitu1.3 g0.7 g
proteiini6.3 g3.1 g6 %﹡
suola0.977 g0.489 g8 %﹡
laktoosi0 g0 g
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo / Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).
** Päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av dagligt referensintag.

Tuotteen ominaisuudet

Laktoositon.

Säilytys

Parasta ennen 14 kk pakkauspäivästä. Pakaste. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Säilytettävä -18 °C:ssa tai kylmemmässä. Säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C) 2 kk parasta ennen -päivän jälkeen, jääkaapin pakastelokerossa (n. -6 °C) 7 vrk, jääkaapissa (n. +5 °C) ja huoneenlämmössä kuin vastaava tuoretuote.

Pakkauksen hävittäminen

Pakkaus lajitellaan muovikeräykseen (tai energiajätteeseen).