Kanakasviskeitto

Kanakasviskeitto

Keitto on helppo ja nopea lämminruoka. Keitto täyttää vatsan usein kevyesti, kunhan siihen ei lisää paksua kermaa. Keitosta saa helpolla ravitsemuksellisesti monipuolista ruokaa.  Riisi+Ohra- ja Kaura+Riisi -seokset kypsyvät 20 minuutissa eli samassa ajassa kuin lisäkeriisikin. Ohra- ja kaurasuurimossa on paljon kuituja (6 %).

4:lle
1-1½lkanalientä tai vettä + 2 kanaliemikuutiota
2valkosipulinkynttä
1rklsoijaa
1tlktomaattimurskaa
dlMyllyn Paras Irtonainen Riisi+Ohraa
tai Irtonainen Kaura+Riisiä
300gkanan, broilerin, kalkkunan tai kalan fileepaloja
1psherne-maissi-porkkana -sekoitusta tms. (pakaste 200 g)
1tlbasilikaa (tai nippu tuoretta)
1tloreganoa (tai nippu tuoretta)

Valmistusohje

Kiehauta kattilassa kanaliemi. Lisää hienonnettu valkosipuli, soija, tomaattimurska ja suurimot. Anna kiehahtaa ja kypsyä 10 minuuttia. Lisää sen jälkeen kanapalat ja pakastevihannekset. Anna kiehahtaa ja kypsennä vielä 10 minuuttia. Mausta lopuksi yrteillä.

VINKKI: Nestettä lisäämällä saat löysemmän keiton ja vähentämällä pataruoan.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (9)

Hei, Mitä tuo soija on? SoijaKastiketta?
Soijakastiketta. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Nam! Hyvää, eikä ole vaikeakaan! Tykkäsin..
Erittäin maukas ja lisäksi helppo ja nopea valmistaa. Mukavaa vaihtelua perinteisille keitoille!
nam nam. tykkäähän
Todella helppotekoinen ja maukas! esim. chiliä lisäämällä saat enemmän ytyä.
ohjeessa ei kerrota,mitä kanalle tehdään..laitetaanko se muka raakana soppaan
Suikaleet voi laittaa suoraan keittoon sellaisenaan, mutta voi ne toki paistaakin ensin, jos haluaa niihin vähän enemmän väriä. Terveisin Myllyn Paras Kuluttajaneuvonta
Kivan yksinkertainen ja helposti muokattavissa!