Myllyn Paras tuo syksyllä kauppoihin Ateriarouhe Kaura & härkäpavun

Myllyn Paras lanseeraa syksyllä uuden täysin kotimaisen tuotteen.

Ateriarouhe Kaura & härkäpapu valmistetaan täysjyväkaurasta ja härkäpapurouheesta. Tämä runsasproteiininen seos tarjoaa nykyaikaisen vaihtoehdon ateriakokonaisuuksiin. Kaura tuo ruokiin hyvää viljaisaa makua ja härkäpapu lisää kasviproteiinia. Tuotetta käytetään monipuolisesti riisin sijasta. Se soveltuu sekä lisäkkeeksi, puuroihin että erilaisiin täytteisiin.

Käyttöohje lisäkkeeksi: Kiehauta 1,5 litraa vettä, lisää 2½ dl kaura-härkäpapurouhetta ja 1 tl suolaa. Anna kiehua n. 20 min välillä sekoittaen. Kaada kypsä kaura-härkäpapurouhe lävikköön ja tarvittaessa huuhdo käyttötarkoituksen mukaan.

Tuote on runsaskuituinen ja -proteiininen. Tuotteelle on myönnetty sekä Hyvää Suomesta -merkki että Sydänmerkki. Tuotteen hinta on n. 1,60–1,70 €.

RESEPTIT:
Kaura-härkäpapukulho Välimeren tapaan
Härkäpapurouhesalaatti
Paprikat kaura-härkäpapurouhetäytteellä

TUOTETIEDOT:
Myllyn Paras Ateriarouhe Kaura & härkäpapu 500 g
Kuluttajapakkauksen GTIN-koodi: 6417700054631
12 kpl/myyntierä, myyntierän GTIN-koodi: 6417700034633

Kuvapankki: https://myllynparas.imagebank.fi/auth/login 
Valitse ”Selaa”-vaihtoehto (ei vaadi kirjautumista) 
Valitse ”Medialle” -> ”Myllyn Paras Ateriarouhe Kaura & härkäpapu” tai syötä linkki https://myllynparas.imagebank.fi/#/category/2211 selaimeen.

Tiedoteryhmä