7.1.2021

Myllyn Paras lanseeraa helmikuussa uuden lettujauhosarjan

Helmikuussa markkinoille saapuu Myllyn Paras -lettujauhosarja, joka sisältää kolme kätevää tuotetta: Lettu- ja vohvelijauhon, Pinaattilettujauhon ja Porkkanalettujauhon. Tuotteet pelastavat päivän niin kotikeittiöissä kuin retkiolosuhteissakin. Jauhoseoksiin lisätään vain neste ja taikina on paistovalmis. Tuotteet ovat maidottomia ja kananmunattomia, joten ne soveltuvat lähes kaikille lettuherkuttelijoille. Tuotteille on myönnetty Hyvää Suomesta -merkki.

Lettu- ja vohvelijauholla valmistuvat herkulliset letut ja vohvelit. Tuote sopii niin pienten lettujen, pitsireunaisten räiskäleiden kuin muurinpohjalettujen paistamiseen. Parhaimmat vohvelit syntyvät käyttämällä nesteenä kivennäisvettä ja kermaa. Letut ja vohvelit maistuvat sekä makeiden että suolaisten lisäkkeiden kera. Tuote korvaa tällä hetkellä myynnissä olevan laktoosittoman Lettu- ja vohvelijauhon.

Pinaattilettujauhon avulla valmistuvat ruokaisat pinaattiletut. Jauhoseoksella voi valmistaa sekä pieniä maukkaita pinaattilettuja että isoja täytettäviä pinaattiräiskäleitä. Letut maistuvat arkiruokana puolukkahillon kanssa tai juhlatarjottavana esimerkiksi savukala-, kasvis-juusto- tai sienitäytteen kera.

Porkkanalettujauho sopii mehevien porkkanalettujen tekemiseen. Tuotteen avulla valmistuvat pienet herkulliset porkkanaletut ja suuret täytettävät porkkanaräiskäleet. Letut ovat mainiota syötävää arkena sellaisenaan tai esimerkiksi kasvisraasteen kera. Letut voi tarjota myös juhlavasti kalatahna-, kasvis-juusto- tai hummustäytteen kanssa.

Lettujauhopakkaukset

HERKULLISIA RESEPTEJÄ:

Lettu- ja vohvelijauho:
Appelsiiniletut (Suzette)
Teksasin vohvelit

Pinaattilettujauho:
Lettulasagne
Green curry -letut

Porkkanalettujauho:
Ruotsalainen lettutäytekakku
Aamiaisletut (maalaiskinkku ja kananmunat)

TUOTETIEDOT:

Myllyn Paras Lettu- ja vohvelijauho 250 g
Kuluttajapakkauksen GTIN-koodi: 6417700052996
8 kpl/myyntierä, myyntierän GTIN-koodi: 6417700032998

Myllyn Paras Pinaattilettujauho 250 g
Kuluttajapakkauksen GTIN-koodi: 6417700051869
8 kpl/myyntierä, myyntierän GTIN-koodi: 6417700031861

Myllyn Paras Porkkanalettujauho 250 g
Kuluttajapakkauksen GTIN-koodi: 6417700051876
8 kpl/myyntierä, myyntierän GTIN-koodi: 6417700031878

Kuvapankki: https://myllynparas.imagebank.fi/auth/login 
Valitse ”Selaa”-vaihtoehto (ei vaadi kirjautumista) 
Valitse ”Medialle” -> ”Myllyn Paras Lettu- ja vohvelijauho, Pinaattilettujauho ja Porkkanalettujauho” tai syötä linkki https://myllynparas.imagebank.fi/#/category/2182 selaimeen.