Ainekset uunivuoallinen annosta

200
g
purjosipulia ohuina renkaina
4
valkosipulinkynttä hienonnettuna
200
g
wokkivihanneksia (pakaste)
400
g
savulohta tms. savukalaa
1
rkl
kuivattua tilliä (tai n. ½ dl tuoretta)
Kuorrutuskastike:
3
rkl
margariinia
4
dl
kookosmaitoa
3
dl
kalalientä (tai vettä+kalaliemikuutio)
100
g
valkosipulituorejuustoa
1
rkl
mietoa currytahnaa
1
tl
sitruunapippuria
Pinnalle:
kevytjuustoraastetta

Ohje

  1. Keitä makaronia pakkauksen keitto-ohjeen mukaan, valuta lävikössä ja kaada voideltuun isoon laakeaan uunivuokaan esim. lasagnevuokaan. Lisää sekaan sipulit, wokkivihannekset, savukalasuikaleet sekä tilli.

  2. Kiehauta kastiketta varten teflon-kattilassa vehnäjauhoa margariinissa, lisää nesteet hyvin sekoittaen ja anna kastikkeen saostua, lisää muut kastikkeen aineet.

  3. Kaada kastike painellen paistokseen, ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 225-asteisen uunin keskitasolla 25-30 minuuttia, kunnes paistos saa kauniin värin. 

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.