Ainekset alkukeittona 8-12:lle annosta

1
kg
kotimaisia porkkanoita
1
iso sipuli
öljyä tai voita
l
kanalientä
2
dl
kermaa
Pinnalle:
jauhettuja korianterin siemeniä ja cayannepippuria

Ohje

  1. Kuori ja pilko porkkanat ja sipuli. Kuullota sipuli öljyssä tai voissa isossa kattilassa. Lisää jauhot ja ruskista kevyesti. Kaada kanaliemi ja porkkanat kattilaan ja keitä porkkanat kypsiksi.

  2. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Lisää kerma, korianteri, pippuri ja sekoita sileäksi.

Kokeile myös samettista Mummin Kurpitsakeittoa!

Resepti:
Kati Napan Makuhetki-ohjelmassa Pertti Salovaara

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.