Todella loistava porkkanakeitto!

Myllyn Paras
alkukeittona 8-12:lle
1kgkotimaisia porkkanoita
1iso sipuli
öljyä tai voita
1rklMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
lkanalientä
2dlkermaa
Pinnalle:
jauhettuja korianterin siemeniä ja cayannepippuria

Valmistusohje

Kuori ja pilko porkkanat ja sipuli. Kuullota sipuli öljyssä
tai voissa isossa kattilassa. Lisää jauhot ja ruskista kevyesti. Kaada kanaliemi
ja porkkanat kattilaan ja keitä porkkanat kypsiksi.

Soseuta keitto sauvasekoittimella. Lisää kerma, korianteri,
pippuri ja sekoita sileäksi.

Kokeile myös samettista kurpitsakeittoa!

Resepti:
Kati Napan Makuhetki-ohjelmassa Pertti Salovaara

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)