Laita kananmunat kypsymään kiehuvaan veteen omaan kattilaan erikseen. Keitä munia noin 7 minuuttia. Anna munien jäähtyä kylmässä vedessä.
Valmista yhtä aikaa pinaattikeitto. Sulata voi kattilassa. Lisää puhdistetut pinaatinlehdet kattilaan ja kuumenna niitä hetki sekoittaen.
Ripottele päälle vehnäjauhot ja jatka hetki sekoitusta.
Lisää ½ litraa maitoa vispaten joukkoon. Surrauta seosta sauvasekoittimella nopeasti (10 sek.) hieman tasaisemmaksi. Jatka sekoitusta vispilällä niin, että keitto kiehahtaa. Lisää loppu ½ litraa maitoa. Jatka sekoitusta, kunnes keitto sakenee ja kypsennä miedolla lämmöllä vielä noin 5 minuuttia. Mausta keitto suolalla, sokerilla ja valkopippurilla.
Tarjoa keitto keitettyjen, kuorittujen ja halkaistujen munien kanssa. Lisäksi juustopäällysteiset voileivät tai Myllyn Paras Cocktail-Riisipiirakat sopivat hyvin ruoan kanssa.
Kommentteja ja keskustelua