Hernekeitto

Hernekeitto
14 t 20 min, josta valmisteluaika 20 min
4:lle
500gkuivattuja herneitä
2lvettä
500gluutonta sianlihaa tai palvikinkkua
1kpllihaliemikuutio
1kplsipuli
2kplporkkanaa
2tlmeiramia
suolaa tarvittaessa

Valmistusohje

Huuhdo herneet ja liota niitä vedessä yön yli.

Valuta vesi ja lisää kattilaan kaksi litraa vettä. Keitä herneitä miedolla lämmöllä noin tunti.

Lisää joukkoon kuutioitu sianliha tai palvikinkku, lihaliemikuutio, hienonnettu sipuli sekä porkkanakuutiot. Jatka keittämistä näin tunti ja lisää tarvittaessa vettä.

Mausta valmis keitto meiramilla ja tarvittaessa lisää suolaa.

Tarjoile keitto esimerkiksi Myllyn Paras Cocktail-riisipiirakoiden kanssa.


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)