Hernekeitto omin maustein

Hernekeitto omin maustein
  • Kätevimmin hernekeiton saa valmiina eineksenä.
  • Hernekeittoeinekseen voi lisätä sipulisilppua, valkosipulia ja savulihakuutioita maun mukaan.
  • Makua voi miedontaa kermalla tai raejuustolla (lapsilta tullut idea).
  • Hernekeittoa voi maustaa mieleiseksi muun muassa sinapilla, meiramilla, mustapippurilla tai sherryllä.
2:lle
eineshernekeittoa
Valinnan mukaan:
sipulisilppua
valkosipulia murskattuna
savulihakuutioita tai poron käristyslihaa
raejuustoa (lapsille)
kermaa
Lisämausteeksi valinnan mukaan:
sinappia
meiramia tai salviaa
mustapippuria
sherryä tai punssia

Valmistusohje

Lämmitä eineshernekeitto pakkauksen ohjeen mukaan, lisää peruseinekseen valinnan mukaan makua tuovia ja pehmentäviä aineksia ja mausta mieleiseksesi.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)