• Kätevimmin hernekeiton saa valmiina eineksenä.

  • Hernekeittoeinekseen voi lisätä sipulisilppua, valkosipulia ja savulihakuutioita maun mukaan.

  • Makua voi miedontaa kermalla tai raejuustolla (lapsilta tullut idea).

  • Hernekeittoa voi maustaa mieleiseksi muun muassa sinapilla, meiramilla, mustapippurilla tai sherryllä.

  • Tarjoa hernekeiton jälkiruokana ihanaa pannaria!

Ainekset 2:lle annosta

eineshernekeittoa
Valinnan mukaan:
sipulisilppua
valkosipulia murskattuna
savulihakuutioita tai poron käristyslihaa
raejuustoa (lapsille)
kermaa
Lisämausteeksi valinnan mukaan:
sinappia
meiramia tai salviaa
mustapippuria
sherryä tai punssia

Ohje

  1. Lämmitä eineshernekeitto pakkauksen ohjeen mukaan, lisää peruseinekseen valinnan mukaan makua tuovia ja pehmentäviä aineksia ja mausta mieleiseksesi.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.