Hernekeitto omin maustein

Hernekeitto omin maustein

Kätevimmin hernekeiton saa valmiina eineksenä. Hernekeittoeinekseen voi lisätä sipulisilppua, valkosipulia ja savulihakuutioita maun mukaan. Makua voi miedontaa kermalla tai raejuustolla (lapsilta tullut idea). Hernekeittoa voi maustaa mieleiseksi muun muassa sinapilla, meiramilla, mustapippurilla tai sherryllä.

2:lle
eineshernekeittoa
Valinnan mukaan:
sipulisilppua
valkosipulia murskattuna
savulihakuutioita tai poron käristyslihaa
raejuustoa (lapsille)
kermaa
Lisämausteeksi valinnan mukaan:
sinappia
meiramia tai salviaa
mustapippuria
sherryä tai punssia

Valmistusohje

Lämmitä eineshernekeitto pakkauksen ohjeen mukaan, lisää peruseinekseen valinnan mukaan makua tuovia ja pehmentäviä aineksia ja mausta mieleiseksesi.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)