Tattariohukaiset

Tattariohukaiset
noin 8 isoa (n. 20 cm halkaisija)
2munaa
4dlpiimää
1dlMyllyn Paras Tattarijauhoja
1dlMyllyn Paras Ohrajauhoja
tai Erikoisvehnäjauhoja
½-1tlsuolaa
2-3rklvoisulaa
Täyte:
1-2dlsmetanaa
n.150gsiianmätiä
1-2punasipulia silppuna
tilliä

Valmistusohje

Vatkaa munien joukkoon piimä, jauhot, suola ja voisula. Anna taikinan turvota ½ tuntia. Kaada taikinaa ohuelti kuumalle pannulle, jossa on hiven rasvaa. Paista molemmin puolin kauniin ruskeiksi. Täytä ohukaiset blinityyppisin täyttein esim. rullalle tai laskosta täyte sisään.

VINKKI: Pääset helpommalla, jos käytät taikinaan valmista Myllyn Paras Lettu- ja vohvelijauhoa, nesteeksi veden tilalle piimä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)