Suppilovahvero Ciabatta

Suppilovahvero Ciabatta

Suppilovahverot sopivat mainiosti leivän kanssa! Tässä reseptissä suppilovahverot on yhdistetty ite tehdyn ciabattan kanssa.

4:lle (jokaiselle 3 palaa)
1itse tehty MaalaisCiabatta
1lsuppilovahveroita
1sipuli
1-2rklMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
tai Hiivaleipäjauhoja
2dlkolmenjuuston kermaa
½tlsuolaa
valkopippuria
kirveliä tai persiljaa
n.100gparmesaanilastuja

Valmistusohje

Paista pannulla sienet ja sipulisilppu, ripottele pinnalle vehnäjauhoja tai hiivaleipäjauhoja. Lisää joukkoon kerma ja mausteet ja anna seostua muhennokseksi. Valmista ohjeen mukaan yksi MaalaisCiabatta. Leikkaa valmis ciabatta halki ja sen jälkeen n. 4-6 cm leveiksi paloiksi. Asettele ne uunipellille leivinpaperin päälle. Jaa muhennos leipien päälle. Ripottele pinnalle parmesaanilastuja. Paahda 225-asteisen uunin toiseksi ylimmällä tasolla n. 5 min. Tarjoile alkupalana tai keiton kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)