Kantarellisarvet

Kantarellisarvet

Leivo syksyisestä sienisadosta ja pakaste Voitaikinasta kätevästi Kantarellisarvia.  Tarjoile lehtevät herkut lämpimän juoman tai punaviinin kera.

10 kpl
1pktMyllyn Paras Voitaikinalevyjä (500 g)
Täyte:
1lkantarelleja
2sipulia (varsineen)
1-2rklvoita
1tlyrtti-pippurimaustetta
100gkantarellituorejuustoa
(munaa voiteluun)

Valmistusohje

Puhdista ja pilko sienet. Kuori ja hienonna sipulit. Paista sienet ja sipulisilppu voissa pannulla, mausta yrtti-pippurimausteella. Leikkaa taikinalevyt vinoon halki niin, että kustakin levystä syntyy kaksi pitkää kolmiota. Voit kaulia kolmioita hiukan isommaksi leveästä päästä. Levitä huoneenlämpöinen tuorejuusto tasaisesti taikinalevyille, noin kaksi ruokalusikallista kullekin kolmiolle. Jaa päälle sieni-sipulitäyte. Kääri kolmiot rullalle leveämmästä päästä aloittaen. Käännä sarven malliin. Voitele halutessasi munalla. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia tai kunnes sarvet ovat kauniin värisiä ja kypsiä. Valmistusaika: 20 minuuttia + 15 minuuttia uunissa.

VINKKI: Saat kevyempiä sarvia, kun korvaat voitaikinan sämpylä- tai hiivataikinalla. Katso taikinan ohje jauhopakkauksen kyljestä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Käytin sipulina salottisipulia ja toisinaan käytän vähän valkosipulia. Mascarpone toimii hyvin kanttarellijuuston tilalla.