Suklaapiparit mansikkakuusilla

Suklaapiparit mansikkakuusilla
n. 30 kpl
1pktMyllyn Paras Pyöreä Suklaataikinaa (380 g)
Koristeluun:
30kpltuoreita mansikoita
3dltomusokeria
3rklsitruunamehua
hiven vihreää elintarvikeväriä
valkoisia tai hopeisia pieniä pyöreitä nonparelleja

Valmistusohje

Sulata taikinaa noin tunnin verran. Kauli taikina ohueksi, 2-3 mm:n vahvuiseksi levyksi. Jos taikina tarttuu pöytään, ripottele vähän jauhoja alle. Painele tähden muotoisella tai perinteisellä, pienehköllä piparimuotilla kuviota taikinaan ja nosta ne lastalla paistopellille leivinpaperin päälle. Paista 200-asteisen uunin toiseksi ylimmällä tasolla 5-7 min kauniin värisiksi. Piparit palavat helposti, ole tarkkana. Sekoita tomusokerista, sitruunamehusta ja vihreästä elintarvikeväristä kuorrutus. Kasta mansikat kokonaan seokseen niin, että ne muuttuvat vihreiksi ja laita ne sen jälkeen pystyyn piparien päälle, eli pipari on ikään kuin kuusen jalka ja vihreä mansikka itse kuusi. Asettele heti päälle nonparelleja jouluvaloiksi. Anna koristelun kuivua hyvin ennen tarjoilua.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)