Talvinen piparidrinkki "Hiutale"

Talvinen piparidrinkki hiutale
Kardemummasiirappi:
1dlvettä
1dlsokeria
teelusikan kärjellinen jauhettua kardemummaa
Drinkki:
2clkardemummasiirappia
4clginiä
2dlkuumaa mustaherukkamehua
vaahdotettua kuohukermaa
Koristeeksi:
kanelia
Myllyn Paras Perinteinen Piparkakkutaikinasta leivottuja pipareita murusteltuna

Valmistusohje

Kardemummasiirappi:

  1. Kiehauta ainekset nopeasti kattilassa.

Drinkki:

  1. Kuumenna lasi tai muki.

  2. Lisää siirappi, gini ja kuuma mustaherukkamehu, sekoita hieman.

  3. Vaahdota kuohukerma. Tue lusikalla mehun pintaa ja kaada varovasti kerma niin, että se jää mehun päälle erillisenä kerroksena.

  4. Lisää koristeeksi kanelia sekä piparkakkutaikinasta valmistettuja pipareita murusteltuna.

  5. Nauti kuumana! Juoma toimii mainiosti myös alkoholittomana, kun jättää siitä ginin pois.
     

Jessi Leivo

Resepti:
Jessi Leivo

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)