Tuorepuuroshotti

Tuorepuuroshotti

Tee marjoista, hiutaleista sekä pähkinärouheesta tuorepuuro. Tee kauniit annokset laseihin, pohjalle tuorepuuro, sen jälkeen maustamaton jogurtti ja lopuksi marjat + hiutaleita. Jogurtin tilalla voi käyttää myös pehmeää rahkaa. Voit lisätä mukaan myös vihreän hortakerroksen tuorepuuron ja jogurtin väliin: jauha sauvasekoittimella 1-2 dl puhdistettuja vuohenputken lehtiä, 1-2 rkl sitruunamehua + 1-2 rkl hunajaa, saat siitä vihreän terveyskerroksen laseihin.

4 annosta
4-5dlmansikoita ja/tai vadelmia
2dlMyllyn Paras Pikakaura+Kuitu Hiutaleita
1dlpähkinä- tai mantelirouhetta
1-2rkljuoksevaa hunajaa
2dlpaksua jogurttia (esim. bulgarian tai turkkilaista)
Pinnalle:
1dlmansikoita ja/tai vadelmia
1dlMyllyn Paras Kuidukas Kolmen Viljan Leseseosta

Valmistusohje

Survo marjat ja sekoita ne hiutaleiden, pähkinöiden ja hunajan kanssa yhteen. Anna turvota hetki, mielellään tunti, mutta yhtä hyvin vaikka yön yli. Rakenna annokset laseihin kerroksittain. Laita pohjalle marjatuorepuuroa, päälle maustamatonta jogurttia ja koristeeksi vielä marjoja. Ripottele pinnalle leseitä.

VINKKI:Myös KARU-hiutaleet eli Pikakaura-Ruishiutaleet ja Vekkuli Neljän Viljan Pikahiutaleet sopivat tuorepuuroon.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)