Tuorepuuroshotti

1 t 10 min, josta valmisteluaika 10 min
- Tee marjoista, hiutaleista sekä pähkinärouheesta tuorepuuro.
- Tee kauniit annokset laseihin, pohjalle tuorepuuro, sen jälkeen maustamaton jogurtti ja lopuksi marjat + hiutaleita.
- Jogurtin tilalla voi käyttää myös pehmeää rahkaa.
- Voit lisätä mukaan myös vihreän hortakerroksen tuorepuuron ja jogurtin väliin: jauha sauvasekoittimella 1-2 dl puhdistettuja vuohenputken lehtiä, 1-2 rkl sitruunamehua + 1-2 rkl hunajaa, saat siitä vihreän terveyskerroksen laseihin.
4 annosta
4-5 | dl | mansikoita ja/tai vadelmia |
2 | dl | Myllyn Paras Pikakaura+Kuitu Hiutaleita |
1 | dl | pähkinä- tai mantelirouhetta |
1-2 | rkl | juoksevaa hunajaa |
2 | dl | paksua jogurttia (esim. bulgarian tai turkkilaista) |
Pinnalle: | ||
1 | dl | mansikoita ja/tai vadelmia |
1 | dl | Myllyn Paras Kuidukas Kolmen Viljan Leseseosta |
Valmistusohje
Survo marjat ja sekoita ne hiutaleiden, pähkinöiden ja hunajan kanssa yhteen. Anna turvota hetki, mielellään tunti, mutta yhtä hyvin vaikka yön yli.
Rakenna annokset laseihin kerroksittain. Laita pohjalle marjatuorepuuroa, päälle maustamatonta jogurttia ja koristeeksi vielä marjoja. Ripottele pinnalle leseitä.
VINKKI: Myös KARU-hiutaleet eli Pikakaura-Ruishiutaleet ja Vekkuli Neljän Viljan Pikahiutaleet sopivat tuorepuuroon.
Kommentoi reseptiä