• Aamun piristys on suklaapuuro.
  • Tee puuro kätevästi mikrossa. Muista varata mikropuuroon riittävän iso ja korkeareunainen kippo. 
  • Opettele omalle mikrollesi tarkka aika, jolloin puuro ei kiehu yli, mutta kuitenkin alkaa jo kiehua.
  • Sekoita sen jälkeen ja laita vielä n. 20 sekuntia lisää, jolloin puuro kypsyy kunnolla (esim. omassa mikrossani tuo aika on 1 min 50 sekuntia + sekoitus + 20 sekuntia 2 dl nesteelle + 1 dl hiutaleita).
  • Raastettu suklaa puuron pinnalla tekee aamupuurosta nautinnon kun suklaa sulaa kuumaan puuroon.

Ainekset 1:lle annosta

Ohje

  1. Mittaa hiutaleet, kaakaojauhe ja sokeri isolle puurolautaselle ja sekoita hyvin. Lisää maito ja kypsennä mikrouunin täydellä teholla (800 W) 2-2½ min välillä sekoittaen.

  2. Jos puuro alkaa kiehua yli, vähennä tehoa. Sekoita valmis puuro tasaiseksi. Nauti suklaapuuro sellaisenaan tai maidon kanssa.

VINKKI: Raastettu suklaa puuron pinnalla tekee aamupuurosta nautinnon.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi.

18 arviota

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.