Aamun piristys on suklaapuuro.

Tee puuro kätevästi mikrossa. Muista varata mikropuuroon riittävän iso ja korkeareunainen kippo. 

Opettele omalle mikrollesi tarkka aika, jolloin puuro ei kiehu yli, mutta kuitenkin alkaa jo kiehua.

Sekoita sen jälkeen ja laita vielä n. 20 sekuntia lisää, jolloin puuro kypsyy kunnolla (esim. omassa mikrossani tuo aika on 1 min 50 sekuntia + sekoitus + 20 sekuntia 2 dl nesteelle + 1 dl hiutaleita).

Raastettu suklaa puuron pinnalla tekee aamupuurosta nautinnon kun suklaa sulaa kuumaan puuroon.

Ohje

  1. Mittaa hiutaleet, kaakaojauhe ja sokeri isolle puurolautaselle ja sekoita hyvin. Lisää maito ja kypsennä mikrouunin täydellä teholla (800 W) 2-2½ min välillä sekoittaen.

  2. Jos puuro alkaa kiehua yli, vähennä tehoa. Sekoita valmis puuro tasaiseksi. Nauti suklaapuuro sellaisenaan tai maidon kanssa.

VINKKI: Raastettu suklaa puuron pinnalla tekee aamupuurosta nautinnon.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.