Suklaasilmä appelsiinipuuro

Suklaasilmä appelsiinipuuro

Hyvä lounas tai iltapala on herkullinen puuro. Tässä puuro on tehty mehuun, jolloin puuro saa mehusta makua. Kokeile vaihteluna riisihiutaleita, joihin on sekoitettu kaurahiutaleita, jolloin riisipuuro saa mukavaa makua kaurasta. Kun teet mikrossa puuron, varaa riittävän iso reunallinen kippo, jotta ei tarvitse pelätä puuron kiehumista yli. Tumma suklaapala kuumaan puuroon saa aikaan herkullisen suklaasilmän puurolle.

1:lle
1dlMyllyn Paras Pikakaura+Kuitu
tai Kaura+Riisihiutaleita
2dlappelsiinituoremehua (+vettä)
(1-2tlhedelmäsokeria)
2palaa (laktoositonta) tummaa suklaata

Valmistusohje

Mittaa hiutaleet ja mehu (voit laimentaa osittain vedellä) isolle puurolautaselle ja sekoita. Kypsennä mikroaaltouunin täydellä teholla (n. 800 W) n. 2-2½ min välillä sekoittaen. Jos puuro alkaa kiehua yli, vähennä tehoa. Mausta ja sekoita valmis puuro tasaiseksi. Nauti sellaisenaan tai maidon kanssa.

VINKKI:Ylellisen puuronautinnon saat upottamalla palan suklaata puuroon, jolloin se sulaa "suklaasilmäksi".

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)