Käyttöohje

Neljän Viljan puuroa varten kiehautetaan 1 litra vettä tai sokeroitua mehua. Lisätään 4-5 dl Myllyn Paras Neljän Viljan Hiutaleita ja annetaan kypsyä 5 min. Haudutetaan kannen alla hetki. Puuron voi maustaa suolalla.

Käyttökohde

Sopii hyvin puurojen ja jälkiruokien valmistukseen. Antaa maukkautta leivonnaisiin. Sopii myös käytettäväksi sellaisenaan esimerkiksi viilin tai jogurtin kanssa tai mysleihin.

Ainekset

täysjyväRUIS, -VEHNÄ, -KAURA ja -OHRA.

fullkornsRÅG, -VETE, -HAVRE och -KORN.

Ravintoarvotiedot

100 gAnnos
(40 g)
DI *
energia1431 kJ572 kJ7 % *
energia339 kcal136 kcal7 % *
Rasva2.8 g1.1 g2 % *
josta tyydyttynyttä0.5 g0.2 g1 % *
hiilihydraatit60 g24 g9 % *
josta sokereita0.9 g0.4 g< 1 % *
ravintokuitu13 g5.3 g
proteiini12 g4.6 g9 % *
suola0.005 g0.002 g< 1 % *
tiamiini0.4 mg0.2 mg18 % * *
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo / Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).
** Päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av dagligt referensintag.

Säilytys

Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta. Parasta ennen 10 kk pakkauspäivästä.

Pakkauksen hävittäminen

Pakkaus lajitellaan kartonkikeräykseen (tai energiajätteeseen).