Neljän Viljan Rieskaset

Neljän Viljan Rieskaset
6-8 kpl
4dlMyllyn Paras Neljän Viljan Hiutaleita
½dlMyllyn Paras Hiivaleipävehnäjauhoja
1tlsuolaa
½tlsoodaa
4dlpiimää
½dlvoisulaa

Valmistusohje

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää piimä ja voisula ja sekoita taikina tasaiseksi. Anna taikinan turvota puolisen tuntia. Lusikoi taikinasta nokareita (6-8 kpl) leivinpaperille uunipellille ja tasoita ne lusikalla ohuiksi rieskoiksi. Paista 250-asteisen uunin keskitasolla n. 20 min kauniin värisiksi. Nauti kuumana voin kanssa. Tai levitä taikina uunipellille voidellulle leivinpaperille ja paista 250-asteisen uunin keskitasolla n. 20 min kauniin väriseksi. Leikkaa palasiksi ja nauti kuumana voin tai juuston kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Lämmitetäänkö nestettä, vai tuleeko piimä kylmänä?
Piimää ei tarvitse lämmittää. Terveisin, Kuluttajaneuvonta.