Kotimysli

Kotimysli

Tee mysliä itse, niin tiedät, mitä myslisi sisältää.

Paahda myslin aineksia uunissa matalana kerroksena ilman hedelmäpaloja, koska hedelmäpalat tummat helposti.

Vaihtelua kotimysliin saat erilaisilla kuivatuilla hedelmillä tai marjoilla.

noin 1 litra
5dlMyllyn Paras Neljän Viljan Hiutaleita
1dlMyllyn Paras Kauraleseitä
(1dlMyllyn Paras Kuidukas Kolmen Viljan Leseseosta)
1dlpähkinärouhetta
1dlkookoshiutaleita
1dlfariinisokeria
1dlaprikoosisuikaleita, rusinoita tai kuivattuja puolukoita

Valmistusohje

Sekoita ainekset leivinpaperille uunipellille ilman hedelmäpaloja. Paahda n. 125-asteisen uunin keskitasolla n. tunti. Lisää hedelmät tai marjat. Säilytä jäähtyneinä tiiviissä rasiassa kuivassa. Vaihtelua mysliin saat käyttämällä erilaisia kuivattuja hedelmiä pieninä paloina myslissä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (3)

Resepti on hyvä!
Oiva keksintö! Suosittelen!!
OK!!