• Kun teet myslin itse, niin tiedät mitä myslisi sisältää.
  • Paahda myslin aineksia uunissa matalana kerroksena ilman hedelmäpaloja, koska hedelmäpalat tummuvat helposti.
  • Vaihtelua kotimysliin saat erilaisilla kuivatuilla hedelmillä tai marjoilla.

Ainekset noin 1 litra annosta

1
dl
pähkinärouhetta
1
dl
kookoshiutaleita
1
dl
fariinisokeria
1
dl
aprikoosisuikaleita, rusinoita tai kuivattuja puolukoita

Ohje

  1. Sekoita ainekset leivinpaperille uunipellille ilman hedelmäpaloja. Paahda n. 125-asteisen uunin keskitasolla n. tunti. Jäähdytä.

  2. Lisää hedelmät ja/tai marjat.

  3. Säilytä jäähtyneinä tiiviissä rasiassa kuivassa. Vaihtelua mysliin saat käyttämällä erilaisia kuivattuja hedelmiä pieninä paloina myslissä.

Kuivatut hedelmät on helpointa pilkkoa saksilla pienemmiksi.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.