Itse tehty kauragranola

Itse tehty kauragranola
1 t , josta valmisteluaika 10 min
¾dlrypsiöljyä
1dlhunajaa
1tlvaniljasokeria
1tlkanelia
½tlsuolaa
8dlMyllyn Paras Kaura Tuorepuuroseosta
1dlmanteleita tai pähkinöitä
1dlsiemensekoitusta
2-3dlkuivattuja marjoja, rusinoita

Valmistusohje

Sekoita keskenään öljy, hunaja ja mausteet. Sekoita tuorepuuroseos, rouhitut mantelit tai pähkinät sekä siemensekoitus isossa kulhossa ja lisää sekaan öljy-hunajaseos. Sekoita hyvin.

Levitä seos leivinpaperin päälle uunipellille. Paahda 150-asteisen uunin keskitasolla 15-20 min, sekoita ja jatka paahtamista 120 asteessa 20-30 min välillä sekoittaen. Tarkkaile, ettei granola paahdu liikaa. Lisää lopuksi kuivatut marjat ja rusinat. Anna jäähtyä.

Säilytä tiiviissä rasiassa kuivassa paikassa. Nauti jogurtin, rahkan tai viilin kanssa.

Resepti:
Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)