Itse tehty mysli

Itse sekoitettu mysli
15 min, josta valmisteluaika 10 min
  • Mysli on monen lapsen ja nuoren herkkua. Kun sen saa sekoittaa itse valitsemistaan tuotteista, se maistuu vielä paremmalta!
  •  
  • Voit vaihdella hiutaleita ja muita raaka-aineita mielesi mukaan. Valmista mysliä kerralla isompi määrä ja säilytä kannellisessa tölkissä. Mysli maistuu jogurtin, maidon ja mehukeittojen kanssa aamu- tai välipalalla ja miksei myös illalla vaikkapa treenin jälkeen!
1 litra
3dlMyllyn Paras Kaurahiutaleita
3dlMyllyn Paras Ruishiutaleita
2dlMyllyn Paras Kuidukas Kolmen Viljan Leseseosta
½-1dlruskeaa tai fariinisokeria
2dlkurpitsan- tai auringonkukansiemeniä
2dlrusinoita, suikaloituja aprikooseja tai muita kuivattuja hedelmiä

Valmistusohje

  1. Kaada hiutaleet, sokeri ja siemenet uunipannulle, sekoita ja levitä tasaiseksi kerrokseksi. Paahda 200-asteisen uunin keskitasolla 5-10 minuuttia 2-3 kertaa välillä sekoittaen.

  2. Kun seos on jäähtynyt lisää joukkoon rusinat ja hedelmäpalat. Aamu- ja välipalan yhteydessä voit sekoittaa myslin joukkoon vielä marjoja, hedelmäpaloja tai hilloa, niin ravintoarvo kasvaa entisestään.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Hyvä tuntuinen resepti. Kokeilen. Entä säilytys/säilyvyys huoneenlämmössä. Terveisin AH
Kiva resepti. Tykkään kun ei tartte niin kauan paahtaa. Jotkut myslireseptit vaativat jopa tunnin paahdon kuumemmassa uunissa. Tätä voi muutenkin helposti sovellella.