Itse sekoitettu mysli

Itse sekoitettu mysli

Mysli on monen lapsen ja nuoren herkkua. Kun sen saa sekoittaa itse valitsemistaan tuotteista, se maistuu vielä paremmalta. Valmista mysliä kerralla isompi määrä ja säilytä kannellisessa tölkissä. Mysli maistuu erilaisten maitotaloustuotteiden ja keittojen kanssa sekä aamu- että välipalaksi. Voit vaihdella hiutaleita ja muita raaka-aineita mielesi mukaan.

1 litra
3dlMyllyn Paras Kaurahiutaleita
3dlMyllyn Paras Ruishiutaleita
2dlMyllyn Paras Kuidukas Kolmen Viljan Leseseosta
½-1dlruskeaa tai fariinisokeria
2dlkurpitsan- tai auringonkukansiemeniä
2dlrusinoita, suikaloituja aprikooseja tai muita kuivattuja hedelmiä

Valmistusohje

Kaada hiutaleet, sokeri ja siemenet uunipannulle, sekoita ja levitä tasaiseksi kerrokseksi. Paahda 200-asteisen uunin keskitasolla 5-10 minuuttia 2-3 kertaa välillä sekoittaen. Kun seos on jäähtynyt lisää joukkoon rusinat ja hedelmäpalat. Aamu- ja välipalan yhteydessä voit sekoittaa myslin joukkoon vielä marjoja, hedelmäpaloja tai hilloa, niin ravintoarvo kasvaa entisestään.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Kiva resepti. Tykkään kun ei tartte niin kauan paahtaa. Jotkut myslireseptit vaativat jopa tunnin paahdon kuumemmassa uunissa. Tätä voi muutenkin helposti sovellella.