Mysli on monen lapsen ja nuoren herkkua. Kun sen saa sekoittaa itse valitsemistaan tuotteista, se maistuu vielä paremmalta!

Voit vaihdella hiutaleita ja muita raaka-aineita mielesi mukaan. Valmista mysliä kerralla isompi määrä ja säilytä kannellisessa tölkissä. Mysli maistuu jogurtin, maidon ja mehukeittojen kanssa aamu- tai välipalalla ja miksei myös illalla vaikkapa treenin jälkeen!

Ainekset 1 litra annosta

½-1
dl
fariinisokeria tai tummaa sokeria
2
dl
kurpitsan- tai auringonkukansiemeniä
2
dl
rusinoita, suikaloituja aprikooseja tai muita kuivattuja hedelmiä

Ohje

  1. Kaada hiutaleet, sokeri ja siemenet uunipannulle, sekoita ja levitä tasaiseksi kerrokseksi. Paahda 200-asteisen uunin keskitasolla 5-10 minuuttia 2-3 kertaa välillä sekoittaen.

  2. Kun seos on jäähtynyt lisää joukkoon rusinat ja hedelmäpalat. Aamu- ja välipalan yhteydessä voit sekoittaa myslin joukkoon vielä marjoja, hedelmäpaloja tai hilloa, niin ravintoarvo kasvaa entisestään.

Resepti:
Kati Nappa

Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi.

7 arviota

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.