Suklaa-kaurakeksit

Suklaa-kaurakeksit

Sulattamalla suklaan kaurakeksitaikinaan, saat keksien rakenteeseen cookiesmaisuutta. Valitse valkoinen tai tumma suklaa. Tummaa suklaata käytettäessä voi vielä lisätä vahvaa kaakaojauhetta makua korostamaan. Isoilla kaurahiutaleilla saat parhaimman rakenteen.

24 kpl
80gsulatettua voita tai margariinia
80gvalkoista tai tummaa suklaata
dlsokeria
4dlMyllyn Paras Iso Kaurahiutaleita
tai Kaurahiutaleita
1dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
(1rkltummaa kaakaojauhetta tummiin kekseihin)
1tlsoodaa
1dlkermaa

Valmistusohje

Sulata rasva kattilassa ja anna suklaan sulaa kuumaan rasvaan. Ota kattila pois liedeltä ja lisää muut aineet ohjeen järjestyksessä. Sekoita sooda kermaan ja lisää se lopuksi taikinaan. Ota taikinasta lusikalla nokareita uunipellille, 12 nokaretta yhdelle pellille (3 x 4), jätä väliä toisiinsa. Painele nokareet tasaisiksi. Paista 200-asteisessa uunissa keskitasolla 6-8 min. Varo polttamasta suklaakeksejä, eli ole tarkkana.

VINKKI: Voit tehdä keksejä myös muilla hiutaleilla, esim. Myllyn Paras Tattari- tai KARU Pikakaura-Ruishiutaleilla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)