Ranskalainen suklaakakku

Ranskalainen suklaakakku
200gvoita
200gtummaa suklaata (taloussuklaa käy loistavasti)
2dlsokeria
4munaa
dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
Vuoan leivitykseen:
rasvaa
Myllyn Paras Korppujauhoja

Valmistusohje

Laita uuni lämpenemään 220 asteeseen. Voitele ja leivitä pyöreä irtopohjavuoka. Sulata suklaa ja voi joko vesihauteessa tai mikrossa. Vatkaa kananmunat ja sokeri valkeaksi vaahdoksi. Sekoita vähän jäähtynyt suklaa-voiseos muna-sokeriseokseen. Sekoita vehnäjauhot varoen joukkoon, älä käytä tässä vaiheessa enää sähkövatkainta. Kaada taikina leivitettyyn vuokaan ja laita uunin keskitasolle. Paista kakkua 12-15 minuuttia, riippuen vuoan koosta. Kakun kuuluu jäädä löysäksi keskeltä. Kumoa kakku vadille, halutessasi voit koristella jäähtyneen kakun tomusokerilla. Tarjoa sellaisenaan tai kermavaahdon tai ranskankerman kanssa.

Resepti:
Vappu Pimiä, MTV Vapun valtakunta

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Mitenkä kakku voi kypsyä 15 min:ssa?
Kakun kuuluu jäädä löysäksi keskeltä. Terveisin, Kuluttajaneuvonta