Rahkaletut

Rahkaletut

Voiko tämän herkullisempia rahkalettuja ollakaan?

Rahkaletut sopivat erityisen hyvin pääsiäiseen, mutta ovat toki ihanaa syötävää milloin vain.

8 isoa tai 16 pientä
4dlmaitoa
200g(laktoositonta) maitorahkaa
2munaa
½tlsuolaa
½dlMyllyn Paras Kauraleseitä
dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
50gsulaa kasvimargariinia
2tlvaahterasiirappia tai vaaleaa siirappia
½tlvaniljasokeria

Valmistusohje

Vatkaa kaikki ainekset kierrevatkaimella tasaiseksi taikinaksi ohjeen
mukaisessa järjestyksessä. Anna taikinan turvota ½ tuntia ennen paistamista.

Kuumenna paistin- tai lettupannu. Paista letut vähässä rasvassa kauniin
ruskeiksi. Tarjoile rahkaletut rahkan tai vaniljakastikkeen sekä tuoreiden marjojen tai
marjahillon kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Kyllä tuli makoisia ja pitsikkäitä lettuja tämän reseptin mukaan tehtynä. Ennen en ole käyttänyt maitorahkaa lettutaikinassa.