Pikainen luumupiirakka

Myllyn Paras
uunipellillinen
1pktMyllyn Paras Torttutaikinaa
tai Voitaikinaa
Täyte:
luumumarmeladia
Voiteluun:
munaa
Pinnalle:
pähkinä- tai mantelirouhetta
Koristeluun:
tomusokeria

Valmistusohje

Kauli taikinalevy kapeaksi (leveys 12-15 cm) suorakulmaksi ja nosta
leivinpaperin päälle uunipellille. Levitä levyn keskelle luumumarmeladia tai
muuta paistonkestävää hilloa tai marmeladia. Käännä reunat pari senttimetriä
marmeladin päälle. Anna leivonnaisen levähtää mielellään puolisen tuntia
kylmässä (reunat pysyvät silloin paremmin täytteen päällä).

Voitele munalla ja ripottele pinnalle halutessasi vähän
pähkinä- tai mantelirouhetta. Paista 225-asteessa uunin toiseksi alimmalla tai
keskimmäisellä tasolla 15-20 minuuttia. Siivilöi pinnalle vähän tomusokeria
koristeeksi.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)