Pikainen luumupiirakka

Myllyn Paras
uunipellillinen
1pktMyllyn Paras Torttutaikinaa
tai Voitaikinaa
Täyte:
luumumarmeladia
Voiteluun:
munaa
Pinnalle:
pähkinä- tai mantelirouhetta
Koristeluun:
tomusokeria

Valmistusohje

Kauli taikinalevy kapeaksi (leveys 12-15 cm) suorakulmaksi ja nosta leivinpaperin päälle uunipellille. Levitä levyn keskelle luumumarmeladia tai muuta paistonkestävää hilloa tai marmeladia. Käännä reunat pari senttimetriä marmeladin päälle. Anna leivonnaisen levähtää mielellään puolisen tuntia kylmässä (reunat pysyvät silloin paremmin täytteen päällä).

Voitele munalla ja ripottele pinnalle halutessasi vähän pähkinä- tai mantelirouhetta. Paista 225-asteessa uunin toiseksi alimmalla tai keskimmäisellä tasolla 15-20 minuuttia. Siivilöi pinnalle vähän tomusokeria koristeeksi.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)