Parmesaani juustotikut

Parmeasaani juustotikut
10 min, josta valmisteluaika 5 min
noin 30-40 kpl

Valmistusohje

  1. Leikkaa levyistä ½-1 cm:n levyisiä suikaleita; yksi levy 6-7 pitkäksi suikaleeksi. Kierrä suikaleet halutessasi itsensä ympäri kierteelle.

  2. Pyörittele tankoja lautasella, jossa on munaa ja sen jälkeen lautasella, jossa on juustoraastetta.

  3. Laita juustotangot leivinpaperille uunipelille ja paista 225- asteisen uunin keskitasolla kauniin ruskeiksi, 6-10 min kierteen paksuudesta riippuen.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (3)

Maustoin vielä grillimausteella ja laitoin valkosipulia.Oli kyllä tosi hyviä ja pienellä vaivalla.
Olipas hyvää vähällä vaivalla, kiitos.
HYVÄÄ OLI