Parmesaani juustotikut

Parmeasaani juustotikut
noin 30-40 kpl

Valmistusohje

Leikkaa levyistä ½-1 cm:n levyisiä suikaleita; yksi levy
6-7 pitkäksi suikaleeksi. Kierrä suikaleet halutessasi itsensä ympäri
kierteelle. Pyörittele tankoja lautasella, jossa on munaa ja sen jälkeen
lautasella, jossa on juustoraastetta. Laita juustotangot leivinpaperille
uunipelille ja paista 225- asteisen uunin keskitasolla kauniin ruskeiksi, 6-10
min kierteen paksuudesta riippuen.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Olipas hyvää vähällä vaivalla, kiitos.
HYVÄÄ OLI