OATGOODS Kanatortillat

Kanatortillat
15 min, josta valmisteluaika

Tortillat ovat maistuvaa vaihtelua ruokailuun.

Tortillojen sisään voi kätkeä monenlaisia maistuvia herkkuja.

Tässä kuvan versiossa on käytetty broilerin fileesuikaleita ja kidneypapuja.

Täyteseos kannattaa maustaa maistuvaksi.

Valitse salsakastikkeen vahvuus mieltymystesi mukaan: kastikkeissa on 3 eri vahvuutta: mieto/mild, keskivahva/medium vai vahva/hot.

Myllyn Parhaan uudet OATGOODS Kauratortillat ovat markkinoiden ainoita tortilloita, jotka sisältävät kauraa (23% viljaraaka-aineista). Tortillat sisältävät myös OATGOODSia (4%), joka tuo tortillaan paahteista kauran makua ja hyvää rakennetta.

4:lle 2 kpl tortillaa
Tortillat:
1pktMyllyn Paras OATSGOODS Kauratortilloja (8 kpl)
Kanatäyte:
1rklöljyä tai margariinia
2sipulia (kesäsipulit varsineen)
n. 400gbroilerinfileesuikaleita tmv.
½tlinkivääriä
1tljuustokuminaa
1tlrouhittua mustapippuria
1tlpaprikajauhetta
1tlk(n. 230 g) salsakastiketta
1tlkkidneypapuja tai oliiveja n. 230-380 g tai maissia 200 g
200gmakeita pieniä erivärisiä paprikoita
1dltuoretta basilikaa

Valmistusohje

Paista silputtu sipuli ja broilerinsuikaleet paistinpannulla öljyssä. Mausta seos mieleiseksi.

Lisää muut ohjeen aineet pannulle. Kypsennä 5–10 minuuttia sekoitellen niin, että broileri on kypsää ja neste on haihtunut. Silppua lopuksi joukkoon tuoretta basilikaa.

Jaa täyte tortillojen keskelle, kääri taskuksi ja aseta tarjolle sellaisenaan tai paperikääreeseen. Tarjoile heti kuumana.

Vinkki: Samaan tapaan voit valmistaa perinteisen lihatäytteen naudanlihasuikaleista tai kasvisvaihtoehdon härkiksestä, nyhtökaurasta tai soijasuikaleista.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)