Tortillat ovat maistuvaa vaihtelua ruokailuun. Tortillojen sisään voi kätkeä monenlaisia maistuvia herkkuja.

Tässä kuvan versiossa on käytetty broilerin fileesuikaleita ja kidneypapuja.

Valitse salsakastikkeen vahvuus mieltymystesi mukaan: kastikkeissa on 3 eri vahvuutta: mieto/mild, keskivahva/medium tai vahva/hot.

Myllyn Parhaan OATGOODS Kauratortillat ovat markkinoiden ainoita tortilloita, jotka sisältävät kauraa (23% viljaraaka-aineista). Tortillat sisältävät myös OATGOODSia (4%), joka tuo tortillaan paahteista kauran makua ja hyvää rakennetta.

Ainekset 4:lle 2 kpl tortillaa annosta

Tortillat:
Kanatäyte:
1
rkl
öljyä tai margariinia
2
sipulia (kesäsipulit varsineen)
n. 400
g
broilerinfileesuikaleita tmv.
½
tl
inkivääriä
1
tl
juustokuminaa
1
tl
rouhittua mustapippuria
1
tl
paprikajauhetta
1
tlk
(n. 230 g) salsakastiketta
1
tlk
kidneypapuja tai oliiveja n. 230-380 g tai maissia 200 g
200
g
makeita pieniä erivärisiä paprikoita
1
dl
tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Paista silputtu sipuli ja broilerinsuikaleet paistinpannulla öljyssä. Mausta seos mieleiseksi.

  2. Lisää muut ohjeen aineet pannulle. Kypsennä 5–10 minuuttia sekoitellen niin, että broileri on kypsää ja neste on haihtunut. Silppua lopuksi joukkoon tuoretta basilikaa.

  3. Jaa täyte tortillojen keskelle, kääri taskuksi ja aseta tarjolle sellaisenaan tai paperikääreeseen. Tarjoile heti kuumana.

Vinkki: Samaan tapaan voit valmistaa perinteisen lihatäytteen naudanlihasuikaleista tai kasvisvaihtoehdon härkiksestä, nyhtökaurasta tai soijasuikaleista.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.