Quesadilla

Quesadilla
45 min, josta valmisteluaika 20 min
4-8 annosta
400–500gmaustamattomia kanasuikaleita
2tljeeraa siemeninä
2tlcurrya
1–2tlchilimausteseosta
½tlsuolaa
2rklöljyä
16cheddar sulatejuustoviipaletta
1ps(n. 150 g) salaattisekoitusta
1ruukkutimjamia
8isoa kirsikkatomaattia
4isoa palvikinkkuviipaletta
1pkt(8 kpl) Myllyn Paras Kauratortilloja

Valmistusohje

Sekoita mausteet kanasuikaleisiin, anna maustua 15 minuuttia. Kuumenna öljy pannussa ja paista suikaleet kypsiksi.

Levitä tortillat työpöydälle ja täytä tortillojen toinen puolikas järjestyksessä: ensin juustoviipaleet, salaattisekoitus, riivityt timjaminlehdet, kanasuikaleet, viipaloidut kirsikkatomaatit ja palvikinkun puolikkaat viipaleet. Taita toinen puoli tortillasta täytteen päälle kanneksi. Paahda tortilloihin rapean ruskea pinta paistinpannussa, käännä varoen paistinlastaa apuna käyttäen, niin että täytteet pysyvät tortillan sisällä.

Jäähdytä 5 minuuttia, leikkaa tortillat kahteen osaan ja tarjoa.

Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)