Haettu sivustolta  4.11.2025
  Ainekset 4-8 annosta annosta
400–500
      
      g
      
      maustamattomia kanasuikaleita
      
      2
      
      tl
      
      jeeraa siemeninä
      
      2
      
      tl
      
      currya
      
      1–2
      
      tl
      
      chilimausteseosta
      
      ½
      
      tl
      
      suolaa
      
      2
      
      rkl
      
      öljyä
      
      16
      
      cheddar sulatejuustoviipaletta
      
      1
      
      ps
      
      (n. 150 g) salaattisekoitusta
      
      1
      
      ruukku
      
      timjamia
      
      8
      
      isoa kirsikkatomaattia
      
      4
      
      isoa palvikinkkuviipaletta
      
      1
      
      pkt
      
      Tortilloja
      
      Ohje
- Sekoita mausteet kanasuikaleisiin, anna maustua 15 minuuttia. Kuumenna öljy pannussa ja paista suikaleet kypsiksi.
 - Levitä tortillat työpöydälle ja täytä tortillojen toinen puolikas järjestyksessä: ensin juustoviipaleet, salaattisekoitus, riivityt timjaminlehdet, kanasuikaleet, viipaloidut kirsikkatomaatit ja palvikinkun puolikkaat viipaleet. Taita toinen puoli tortillasta täytteen päälle kanneksi. Paahda tortilloihin rapean ruskea pinta paistinpannussa, käännä varoen paistinlastaa apuna käyttäen, niin että täytteet pysyvät tortillan sisällä.
 - Jäähdytä 5 minuuttia, leikkaa tortillat kahteen osaan ja tarjoa.
 
Resepti: 
            
      Midi Vuorela, Myllyn Paras
      Ajankohtaista ja puheenaiheita
    
        
          R
      
  
  
    
      R
  
  
  
  
  
        
        
        
        
Kommentteja ja keskustelua