Nämä ihastuttavat kauraquesadillat on helppo valmistaa vaikkapa osaksi juhlatarjoilua. Sopii myös arkiruokailuun.

Kauratortillat löydät hyvin varusteltujen markettien tortillahyllyiltä.

Kokeile!

Ainekset 16-24 palaa annosta

2
rkl
rypsiöljyä
4
valkosipulinkynttä
2
rkl
tacomaustetta
300
g
valmista keskivahvaa salsakastiketta
200
g
nyhtökauraa, maustamaton
1
dl
hienonnettua korianteria
3
dl
juustoraastetta

Ohje

  1. Ota kauratortillat esille.

  2. Kuumenna rypsiöljy pannulla ja paista hienonnettua valkosipulia hetki. Lisää tacomauste ja keskivahva salsakastike. Kuumenna.

  3. Lisää nyhtökaura ja kuumenna.

  4. Sekoita joukkoon hienonnettu korianteri ja juustoraaste.

  5. Levitä kauratortillat työlaudalle ja levitä puolikkaille osille täytettä.

  6. Käännä kauratortillat kahteen osaan puolikuun mallisiksi.

  7. Paista kuumalla pannulla molemmin puolin, kunnes pinta on kauniin värinen.

  8. Leikkaa työlaudalla kolmioksi.

  9. Nosta tarjolle.

 

Resepti:
Hellapoliisi

Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi.

1 arviota

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.