Mangoletut ja mangorahkaherkku

Mangoletut ja mangorahkaherkku

Vaihtelua lettuihin saat käyttämällä erilaisia nesteitä taikinaan, esim. mangomehua. Kätevimmin letut syntyvät valmiista lettu- ja vohvelijauhoseoksesta, myös tätä voi laittaa mangomehuun. Laita täytteeksi mangorahkaa.

noin 20 pientä tai 8 isoa lettua
annos itse tehtyä lettutaikinaa
Täyte:
n.2dlvispautuvaa kermaa
n.2 dlmaitorahkaa
n.1dlmangososetta
1tlvaniljasokeria
Lisäksi:
mangoa kuutioina

Valmistusohje

Valmista lettutaikina mangomehuun ja paista isoja räiskäleitä. Tee täyte. Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sekaan rahka ja sose ja mausta sopivaksi. Herkuttele räiskäleiden kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)