Makoisa marjasalaatti ja kauramuropiparit

Myllyn Paras
4:lle
Marjasalaatti:
1lmarjoja, esim. puna-, ja mustaherukoita, vadelmia tai mansikoita
2dlvettä tai 1 dl vettä + 1 dl appelsiinitäysmehua
puolikkaan appelsiinin raastettu kuori
minttua, basilikaa tai sitruunamelissaa
Kauramuropiparit:
½pktMyllyn Paras Pyöreä Kauramurotaikinaa (190 g)
voiteluun vettä
pinnalle mantelilastuja

Valmistusohje

Valmista marjasalaatti. Keitä vettä ja sokeria hetken aikaa. Voit lisätä joukkoon kiehumaan myös vanilija- tai kanelitangon. Jäähdytä ja poista tanko. Sekoita joukkoon raastettu appelsiinin kuori ja kaada puhdistettujen marjojen päälle. Jos mansikat ovat isoja, viipaloi ne. Anna maustua kylmässä 1-2 tuntia ennen tarjoilua. Tee salaatin lisäksi kauramuropipareita. Pyöritä sulaneesta taikinasta parin cm:n paksuinen tanko ja leikkaa se viipaleiksi. Paina piparit peukalolla vähän litteämmiksi, voitele vedellä tai munalla ja ripottele pinnalle mantelilastuja. Paista uunin keskitasolla n. 10 minuuttia vaalean ruskeiksi.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)