Raikas ruokaisa salaatti voi olla oiva vaihtoehto lounaalle tai päivälliselle.

Tumma pasta lisää salaatin ruokaisuutta ja pitää nälän poissa salaattiateriankin jälkeen.

Ainekset 4-6:lle annosta

n.350
g
marinoimattomia kalkkunan- tai broilerinfileepaloja
mineraalisuolaa
paprikajauhetta
mustapippuria
1
maustekurkku (100 g)
1
paprika (100 g)
½
purjosipulia (n. 100 g)
1
ps
pakasteherneitä
1
tlk
säilykeananaspaloja (n. 200 g)
Kastike:
1
dl
rypsiöljyä
½
dl
viinietikkaa
½
dl
ananastölkin lientä
1-2
rkl
juoksevaa hunajaa
¼
tl
valkopippuria
1
tl
yrttisuolaa
2-4
valkosipulinkynttä

Ohje

  1. Keitä valitsemasi muotoinen keltainen pasta ohjeen mukaan, huuhdo kylmällä vedellä ja valuta lävikössä.

  2. Kypsennä fileepalat pannulla tai kasarissa kypsiksi, mausta. Kiehauta pakasteherneet ja jäähdytä ennen salaattiin lisäämistä. Kuutioi tai suikaloi salaatin ainekset.

  3. Sekoita kaikki ainekset kulhossa keltaisen pastan kanssa.

  4. Valmista salaatinkastike (tai käytä valmista salaatinkastiketta) ja tarkista sen maku mieleiseksi. Sekoita kastike salaatin sekaan ja anna makujen vetäytyä jääkaapissa mieluiten ainakin tunnin.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.