Kanasalaatti tummasta pastasta

Myllyn Paras

Raikas ruokaisa salaatti voi olla oiva vaihtoehto lounaalle tai päivälliselle. Tumma pasta lisää ruokaisuutta ja pitää nälän poissa salaattiateriankin jälkeen.

4-6:lle
3-4dlMyllyn Paras Keltainen Sydän Makaronia
tai Keltainen Kukka Makaronia
n.350gmarinoimattomia kalkkunan- tai broilerinfileepaloja
mineraalisuolaa
paprikajauhetta
mustapippuria
1maustekurkku (100 g)
1paprika (100 g)
½purjosipulia (n. 100 g)
1pspakasteherneitä
1tlksäilykeananaspaloja (n. 200 g)
Kastike:
1dlrypsiöljyä
½dlviinietikkaa
½dlananastölkin lientä
1-2rkljuoksevaa hunajaa
¼tlvalkopippuria
1tlyrttisuolaa
2-4valkosipulinkynttä

Valmistusohje

Keitä valitsemasi muotoinen keltainen pasta ohjeen mukaan, huuhdo kylmällä vedellä ja valuta lävikössä. Kypsennä fileepalat pannulla tai kasarissa kypsiksi, mausta. Kuutioi tai suikaloi salaatin ainekset. Sekoita kaikki ainekset kulhossa keltaisen pastan kanssa. Valmista salaatinkastike (tai käytä valmista salaatinkastiketta) ja tarkista sen maku mieleiseksi. Sekoita kastike salaatin sekaan ja anna makujen vetäytyä jääkaapissa mieluiten ainakin tunnin.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)