marinoimattomia kalkkunan- tai broilerinfileepaloja
mineraalisuolaa
paprikajauhetta
mustapippuria
1
maustekurkku (100 g)
1
paprika (100 g)
½
purjosipulia (n. 100 g)
1
ps
pakasteherneitä
1
tlk
säilykeananaspaloja (n. 200 g)
Kastike:
1
dl
rypsiöljyä
½
dl
viinietikkaa
½
dl
ananastölkin lientä
1-2
rkl
juoksevaa hunajaa
¼
tl
valkopippuria
1
tl
yrttisuolaa
2-4
valkosipulinkynttä
Ohje
Keitä valitsemasi muotoinen keltainen pasta ohjeen mukaan, huuhdo kylmällä vedellä ja valuta lävikössä.
Kypsennä fileepalat pannulla tai kasarissa kypsiksi, mausta. Kiehauta pakasteherneet ja jäähdytä ennen salaattiin lisäämistä. Kuutioi tai suikaloi salaatin ainekset.
Sekoita kaikki ainekset kulhossa keltaisen pastan kanssa.
Valmista salaatinkastike (tai käytä valmista salaatinkastiketta) ja tarkista sen maku mieleiseksi. Sekoita kastike salaatin sekaan ja anna makujen vetäytyä jääkaapissa mieluiten ainakin tunnin.
Kommentteja ja keskustelua