Lämmin kanasalaatti USA

Lämmin kanasalaattiUSA
40 min, josta valmisteluaika 20 min

Lämmin kanasalaatti, joka valmistetaan normaalisti kylmänä tarjottavan kanasalaatin aineksista. Eli eihän tämä tarkasti ottaen ole salaatti laisinkaan, vaan mehevä paistos, joka syntyy kuin itsestään edelliseltä aterialta tähteeksi jäänyttä broileria hyödyntäen. Ja kyllä, majoneesi soveltuu erinomaisesti myös paistoksiin.

1:lle
1kypsä broilerin rintafilee
1lehtisellerinvarsi ohueksi viipaloituna
1dlmajoneesia
1rklcurryjauhetta
dlkypsää Myllyn Paras Basmatiriisiä
tai kypsää Jasmiiniriisiä
1rklsitruunamehua
1 tai 1rklsipulia hienonnettuna
ripaus suolaa
1dlvalmiita krutonkeja (tai pannulla itse paahduttaja leipäkuutioita)
3rklvahvaa cheddaria raastettuna
kevätsipulinvarsi hienonnettuna

Valmistusohje

1. Voitele pieni annosvuoka

2. Yhdistä kulhossa kuutioitu broileri, lehtiselleri, curryjauhe, majoneesi, makaronit, mantelit, sitruunamehu ja sipuli. Sekoita mukaan krutongit.

3. Lusikoi salaatti annosvuokaan ja ripottele päälle juustoraaste.

4. Paista 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia, kunnes paistoksen pinta alkaa olla kunnolla ruskistunut.

Resepti:
Mikko Takala ja Sami Rekola, Kuva: Tommi Anttonen

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)