• Tee pastakastike erikseen ja keitä sillä aikaa pasta.
  • Kierteinen Fusilli sitoo hyvin kastiketta.
  • Voit tarjoilla kastiketta myös keitettyjen perunoiden, riisin tai suurimo+riisiseoksen kanssa.
  • Mausteiden ja viinin kanssa saat ruuasta juhlavamman.

Ainekset 4-6:lle annosta

Lisäkkeeksi:
Kastike:
2
rkl
öljyä
n.400
g
lohi- ja kirjolohifileetä
1
sipuli (tai 100 g pakastesipulikuutioita)
2
porkkanaa kuutioina (tai 200 g pakasteena)
2
dl
valkoviiniä (tai kalalientä)
2-3
dl
ruoanvalmistuskermaa
1
tl
rakuunaa
1
tl
viherpippuria
n.1
tl
suolaa
1
parsakaalin kukinto (n. 150 g)
Lisäksi:
150
g
parmesaanijuustoraastetta

Ohje

  1. Paista pannulla öljyssä sipuli- ja porkkanakuutiot. Ripottele pinnalle vehnäjauhoja ja lisää sekoittaen joukkoon valkoviini ja ruokakermaa, anna kiehahtaa.

  2. Lisää paloiteltu kala ja parsakaalin kukinnot kypsymään hetkeksi. Mausta kastike rakuunalla, viherpippurilla ja tarvittaessa suolalla (riippuen oliko kalassa tai kalaliemessä suolaa).

  3. Keitä Fusilleja 70-100 g = 2-3 dl/hlö pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoile Fusillit lohikastikkeen ja parmesan-juuston ja raikkaan salaatin kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.