Fusillit lohikastikkeella

Fusillit lohikastikkeella

Tee pastakastike erikseen ja keitä sillä aikaa pasta. Kierteinen Fusilli sitoo hyvin kastiketta. Voit tarjoilla kastiketta myös keitettyjen perunoiden, riisin tai suurimo+riisiseoksen kanssa. Mausteiden ja viinin kanssa saat ruuasta juhlavamman.

4-6:lle
Lisäkkeeksi:
tai Täysjyvä Fusilli Makaronia
Kastike:
2rklöljyä
n.400glohi- ja kirjolohifileetä
1sipuli (tai 100 g pakastesipulikuutioita)
2porkkanaa kuutioina (tai 200 g pakasteena)
2rklMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
2dlvalkoviiniä (tai kalalientä)
2-3dlruoanvalmistuskermaa
1tlrakuunaa
1tlviherpippuria
n.1tlsuolaa
1parsakaalin kukinto (n. 150 g)
Lisäksi:
150gparmesaanijuustoraastetta

Valmistusohje

Paista pannulla öljyssä sipuli- ja porkkanakuutiot. Ripottele pinnalle vehnäjauhoja ja lisää sekoittaen joukkoon valkoviini ja ruokakermaa, anna kiehahtaa. Lisää paloiteltu kala ja parsakaalin kukinnot kypsymään hetkeksi. Mausta kastike rakuunalla, viherpippurilla ja tarvittaessa suolalla (riippuen oliko kalassa tai kalaliemessä suolaa). Keitä Fusilleja 70-100 g = 2-3 dl/hlö pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoile Fusillit lohikastikkeen ja parmesan-juuston ja raikkaan salaatin kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)