Tämä pastakastike todistaa, että ruoka voi olla yksinkertaista ja silti viedä kielen mennessään. Ei monimutkaisia tekniikoita tai outoja mausteita - vain pastaa, lohta ja muita perusaineksia, jotka löytyvät jokaisesta lähikaupasta. Eikä aikaa pastakastikkeen valmistumiseen mene kuin vartti. Nam!

Ainekset 2-3:lle annosta

Kastike:
2
rkl
ruokaöljyä
3
valkosipulinkynttä
1
keltasipuli tai 100 g pakastesipulikuutioita
250
g
lohifileesuikaleita
1
dl
viipaloituja tuoreita herkkusieniä
1
tl
currya
1½-2
dl
(laktoositonta) ruokakermaa
3-5
rkl
maustettua (laktoositonta) tuorejuustoa (esim. ruohosipuli)
1
tl
suolaa
Lisäksi:

Ohje

  1. Kuullota hienonnettu sipuli ja valkosipuli öljyssä. Lisää lohisuikaleet, herkkusieniviipaleet sekä curry ja anna ruskistua kevyesti. Lisää ruokakerma ja anna kypsyä, kunnes pastakastike hieman sakenee (n. 10 min kuluessa).

  2. Lisää lopuksi tuorejuusto ja sekoita, kunnes juusto sulaa kastikkeeseen. Tarjoile pakkauksen ohjeen mukaisesti keitetyn Myllyn Paras pastan kanssa.

Resepti:
Sanna Kangas, Taivalkoski, Paras pastaohje -kilpailun satoa

Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi.

15 arviota

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.