Pikarisotto lohella, suolainen lounaspuurokulho italialaiseen tyyliin

Pikarisotto lohella, suolainen lounaspuurokulho italialaiseen tyyliin
15 min, josta valmisteluaika 5 min

Riisihiutaleista valmistat pikarisoton tyylisien lounaspuuron nopeasti.

Kulhoruoat ovat suosittuja. Hiutaleita käyttämällä loihdit suolaisia lounaita, jotka on valmistettu puuron tyyliin.

Mikäli haluat käyttää raakaa lohta, laita se kypsymään heti alkuvaiheessa.

2:lle
1punasipuli tai 2 salottisipulia
1rkloliiviöljyä
3dlMyllyn Paras Riisihiutaleita
7dlvettä
1dlsitruunamehua
1dlkuivattuja karpaloita
½-1tlsuolaa
1dlrucolaa
1dltuoretta basilikaa (tai 2 tl kuivattuna)
100g(lämmin)savulohta
Annosten päälle:
parmesaaniraastetta

Valmistusohje

Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi. Kuumenna öljy kattilassa ja paista sipuli siinä. Lisää hiutaleet ja pyöräytä ne nopeasti öljyssä. Lisää vesi, jonka olet voinut kuumentaa vedenkeittimessä, lisää myös sitruunanmehu ja karpalot. Mausta suolalla.

Anna seoksen kypsyä 5 minuuttia. Lisää sen jälkeen vähän pilkottu rucola ja basilika sekä savulohi puuron joukkoon.

Jaa ruoat kulhoihin, ripottele pinnalle parmesaania ja nauti heti.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)