Lohipastakulho

Lohipasta
2 henkilölle
Pastakulho
200gMyllyn Paras Spagettia
200glohta
¼pienestä valkokaalista
½fenkoli
1puska thaibasilikaa
1puska korianteria
4kevätsipulin vartta
1limetti
1rklpaahdettua sipulia
2tlwasabi & sesame -mausteseosta
2dlkookoslientä / annos
Liemi
6dlpastankeitinvettä
1tlkkookosmaitoa
1limetti + mehut
rkl(kookos)sokeria
1sitruunaruoho
2cminkivääriä
1chili
1tlkorianterin siemeniä
ripaus suolaa

Valmistusohje

Keitä spagetti al denteksi pakkauksen ohjeen mukaan suolaisessa vedessä. Ota pastan keittovettä talteen noin puoli litraa.

Poista lohesta nahka ja leikkaa siitä sopivan kokoisia suupaloja. Mausta suolalla.

Valmista liemi lisäämällä kaikki liemiainekset pastan keitinveden joukkoon. Anna porista miedolla lämmöllä 10 minuuttia.

Silppua kaalia, fenkolia ja kevätsipulia kulhon pohjalle. Asettele kaalin päälle salaattia ja sivuun tuoreita yrttejä. Laita lohipalat spagetin päälle. Siivilöi kuuma liemi kannuun ja kaada hitaasti kulhoon lohipalojen päällä niin, että ne kypsyvät pinnasta samalla.

Ripottele annoksen pinnalle paahdettuja sipuleita ja wasabi-seesamimausteseosta tai muuta vastaavaa oman maun mukaan. Nauti välittömästi.

Resepti:
Alisa / Suusta suuhun -blogi

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)