Täysjyvä Fusilli lohikastikkeella

- Täysjyvä Fusilli Makaroni valmistetaan pääosin täysjyvävehnäjauhoista, joissa on mukana kaikki jyvän kuoriosan ravintorikkaat osat - kuitua siinä on 8,2 %.
- Kuitupitoinen pasta antaa ruokiin lisämakua.
- Muista tarjoilla myös tummat makaronit "al dente".
- Kylmäsavulohen tilalle käy kaikki muutkin savukalat.
- Jos savukala on suolaista, ole tarkkana suolan lisäämisen kanssa (ei välttämättä tarvitse lisätä).
noin 4:lle
500 | g | Myllyn Paras Täysjyvä Fusilli Makaronia |
1 | sipuli hienonnettuna | |
1 | tl | öljyä |
1 | rs | tuoreita herkkusieniä viipaloituna (200 g) |
2 | dl | kevyt ruokakermaa (5 %) |
100 | g | kylmäsavulohta viipaleina |
1 | rkl | kapriksia |
2 | rkl | hienonnettua tilliä |
½ | dl | sitruunamehua |
1 | tl | suolaa |
1 | tl | valkopippuria |
Valmistusohje
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valmista kastike pastan kypsyessä. Kuullota sipulia öljyssä hetki. Lisää joukkoon herkkusienet ja anna niiden paistua muutama minuutti.
Kaada pannulle ruokakerma ja vähennä lämpöä. Anna porista hetki ja lisää lohi ja kaprikset. Mausta kastike tillillä, sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla. Kaada kastike kypsän pastan joukkoon ja tarjoile heti.
Kommentoi reseptiä