Täysjyvä Fusilli lohikastikkeella

Täysjyvä Fusilli lohikastikkeella

Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi.

8 arviota
Valmisteluaika
10 min
Kokonaisaika
15 min

Runsaskuituinen Täysjyvä Fusilli pasta antaa ruokiin lisämakua. Muista tarjoilla myös tummat makaronit "al dente".

Kylmäsavulohen tilalle käy kaikki muutkin savukalat.

Jos savukala on suolaista, ole tarkkana suolan lisäämisen kanssa (suolaa ei välttämättä tarvitse lisätä erikseen).

Ainekset noin 4:lle annosta

1
sipuli hienonnettuna
1
tl
öljyä
1
rs
tuoreita herkkusieniä viipaloituna (200 g)
2
dl
kevyt ruokakermaa (5 %)
100
g
kylmäsavulohta viipaleina
1
rkl
kapriksia
2
rkl
hienonnettua tilliä
½
dl
sitruunamehua
1
tl
suolaa
1
tl
valkopippuria

Ohje

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valmista kastike pastan kypsyessä. Kuullota sipulia öljyssä hetki. Lisää joukkoon herkkusienet ja anna niiden paistua muutama minuutti.

  2. Kaada pannulle ruokakerma ja vähennä lämpöä. Anna porista hetki ja lisää lohi ja kaprikset. Mausta kastike tillillä, sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla. Kaada kastike kypsän pastan joukkoon ja tarjoile heti.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi.

8 arviota

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.