Täysjyvä Fusilli lohikastikkeella

Täysjyvä Fusilli lohikastikkeella

Täysjyvä Fusilli Makaroni valmistetaan pääosin täysjyvävehnäjauhoista, joissa on mukana kaikki jyvän kuoriosan ravintorikkaat osat - kuitua siinä on 8,2 %.  Kuitupitoinen pasta antaa ruokiin lisämakua. Muista tarjoilla myös tummat makaronit "al dente". Kylmäsavulohen tilalle käy kaikki muutkin savukalat. Jos savukala on suolaista, ole tarkkana suolan lisäämisen kanssa (ei välttämättä tarvitse lisätä).

noin 4:lle
500gMyllyn Paras Täysjyvä Fusilli Makaronia
1sipuli hienonnettuna
1tlöljyä
1rstuoreita herkkusieniä viipaloituna (200 g)
2dlkevyt ruokakermaa (5 %)
100 gkylmäsavulohta viipaleina
1rklkapriksia
2rklhienonnettua tilliä
½dlsitruunamehua
1tlsuolaa
1tlvalkopippuria

Valmistusohje

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valmista kastike pastan kypsyessä. Kuullota sipulia öljyssä hetki. Lisää joukkoon herkkusienet ja anna niiden paistua muutama minuutti. Kaada pannulle ruokakerma ja vähennä lämpöä. Anna porista hetki ja lisää lohi ja kaprikset. Mausta kastike tillillä, sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla. Kaada kastike kypsän pastan joukkoon ja tarjoile heti.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)