Tonnikalapasta

Tonnikalapasta
20 min, josta valmisteluaika 20 min

Myllyn Paras Simpukkapastaa ja tonnikalaa käyttäen herkullinen ruoka valmistuu nopeasti. Kastike valmistetaan samaan aikaan pastan kypsyessä. 

4:lle
Pasta:
6dlMyllyn Paras Simpukkapastaa (n. 240 g)
vettä, suolaa
Kastike:
2rklöljyä
1sipuli
150gsellerin vartta tai parsakaalia
2dlpaseerattua tomaattia (200 g)
n. ½tlchilirouhetta
n. ½tlrouhittua mustapippuria
1tlsokeria
1rkläyriäis- tai kalafondia
2dlkermaa
2tlktonnikalaa öljyssä
2rkltuoretta timjamisilppua
(200gkatkarapuja)
Lisäksi:
(parmesaani)juustoraastetta

Valmistusohje

  1. Laita vesi kiehumaan ja lisää pastat kiehuvaan veteen. Keitä noin 9 minuuttia. Valuta kypsästä pastasta vesi pois.

  2. Aloita kastikkeen teko samalla kun pasta kiehuu. Kuori ja hienonna sipuli ja kuullota öljyssä pannulla. Huuhtele ja viipaloi selleri tai parsakaali, lisää pannulle. Lisää paseerattu tomaatti, mausteet ja fondi. Anna kiehahtaa noin 5 minuuttia. Lisää kerma.

  3. Sekoita joukkoon tonnikala (ja katkaravut) sekä timjami. Anna kuumentua ja sekoita valutettu pasta kastikkeen joukkoon. Ripottele pinnalle juustoraastetta ja tarjoa heti.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)